PROTECTIE INTELIGENTA

Fiecare lentila pentru ochelari este potrivita necesitatilor si ochilor dumneavoastra. Albe sau colorate, plastic sau sticla lentilele de ochelari transforma vederea perfecta intr-o senzatie naturala. Vederea buna este esentiala chiar si in desfasurarea celor mai simple activitati. Noi va oferim armonia perfecta intre lentile, rama de ochelari si fizionomia dumneavoastra. In functie de afectiunea pe care o aveti, rama de ochelari aleasa si fizionomia dumneavoastra, opticianul nostru va va recomanda cele mai potrivite lentile pentru ochelarii dumneavoastra. Se executa lentile din cele mai bune materiale: sticla minerala, sticla organica, policarbonat.

Optional toate tratamentele care se aplica pe lentilele pentru ochelari: durificare, antireflex, heliomat, oleofob, hidrofob, antistatic, colorari(degrade), computer protect etc. Se executa lentile de ochelari curbate, precum si ochelari de soare cu dioptrii.

ARTA DE A FACE   •   OPTICA MEDICALA Optica Center

LENTILE PERFORMANTE

Se executa lentile de ochelari subtiate, cu indice de refractie mare. Cu cat indicele de refractie este mai mare cu atat lentila de ochelari este mai subtire (1,6 , 1,67 , 1,74 , 1,8 , 1,9 - ideale pentru ochelari cu dioptrii mari pentru ca sunt estetice, subtiri si aplatizate) .

Executam lentile de ochelari bifocale sau progresive, cu acomodare pe loc. Optica Center Piatra Neamt prelucreaza lentilele de ochelari progresive pentru o experienta vizuala optima. Estetica fara compromis si o calitate a vederii ce se aproprie foarte mult de vederea naturala. Atunci cand se prelucreaza suprafata lentilei de ochelari prin slefuire nu se iau in considerare doar datele prescriptiei dumneavoastra ci si informatii despre rama de ochelari pe care ati ales-o si despre fizionomia dumneavoastra.

ARTA DE A FACE   •   OPTICA MEDICALA Optica Center

PRELUCRARE COMPUTERIZATA - EROARE ZERO

Prelucrarea lentilelor pentru ochelari se face computerizat in propriul laborator de optica medicala cu aparatura ''Essilor Mr. Blue'' de ultima generatie, de catre o echipa profesionista de opticieni in doar 15 minute. Dotat cu un mod unic ce asociaza datele purtatorului de ochelari cu parametrii ramei (baza, unghi de galb, unghi pantoscopic), asigura o centrare pe masura pentru toate tipurile de lentile de ochelari . Fluiditatea in utilizare, noua motorizare, calitatea uneltelor de taiat, viteza de calcul...ii permit sa imbunatateasca fiecare faza de lucru, pentru toate tipurile de lentile de ochelari. Performantele lui Mr. Blue, impreuna cu controlul asupra intregului proces, ii dau puterea de a oferi calitatea ,,potrivirii din prima'' si a unei finisari remarcabile pentru orice tip de lentila de ochelari .

NOU !   •   LENTILA DriveSafe Optica Center

Image Gallery

Traditie din 1971

Experienta acumulata din anul 1971 in optica medicala alaturi de cei mai buni si experimentati medici oftalmologi si opticieni, a reprezentat cheia succesului companiei noastre pe piata din Neamt . In tot acest timp am invatat sa oferim servicii personalizate de optica medicala si oftalmologie adaptate nevoilor fiecarui client, respectand si onorand astfel orice buget. Intotdeauna vom furniza clientilor nostri cele mai noi cunostinte si tehnologii in vederea intretinerii si protectiei ochilor .

Contact

Suntem alaturi de clientii nostri cu aceleasi servicii de inalta calitate si performanta in optica medicala si oftalmologie, care ne-au consacrat de-a lungul timpului. Continuati sa ne vizitati website-ul pentru ultimile stiri in optica medicala si oftalmologie .

Adresa: P-ta M. Kogalniceanu, H4, Piatra Neamt, Romania, 610023
Telefon: 0722 510 329
E-mail: opticacenter@yahoo.com mail@opticacenter.ro mail@optica-center.ro